Veelgestelde vragen

 
 Vragen over HartslagNu Account 
Vragen over Burgerhulpverleners
Vragen over Alarmering
Vragen over AED's
Vragen over Nazorg
 
                                               Vragen over de App

Nazorg

Waar kan ik terecht voor nazorg?

Reanimeren is een zeer indrukwekkende en emotionele ervaring. Het is daarom belangrijk dat je als burgerhulpverlener achteraf je verhaal kan doen. Is hiervoor geen gelegenheid voor bij jou in de buurt en heb je toch behoefte je verhaal te vertellen, dan kun je dit aangeven door het evaluatieformulier in te vullen.

Evaluatieformulier
Na elke oproep staat in jouw account en/of app een evaluatieformulier klaar. Hierop kun je invullen of je gehoor hebt kunnen geven aan de oproep en hoe de oproep is verlopen. Tevens kun je aanvinken of je behoefte hebt aan een evaluatie- of nazorggesprek. HartslagNu zal telefonisch contact met je opnemen.
Het evaluatieformulier kun je vinden bij de noodoproepen. Als je op de desbetreffende noodoproep klikt kun je het evaluatieformulier invullen.

 

Voor verdere ondersteuning en advies kun je terecht bij:

 • Andere (burgerhulpverleners) die betrokken zijn geweest bij de reanimatie. Dit is voor veel mensen een goede manier om de gebeurtenis te verwerken.
 • De reanimatie-instructeurs die in jouw Reanimatie Oproep Netwerk betrokken zijn bij het geven van reanimatie- en AED onderwijs.
 • Sensoor, http://www.federatie.sensoor.nl/ of telefonisch: 0900-0767. Zij zijn dag en nacht bereikbaar voor jouw verhaal.
 • Jouw huisarts. Hij kan zelf ondersteuning bieden en wanneer nodig doorverwijzen naar professionele hulp.
 • Stichting Korrelatie via 0900 - 1450 (€ 0,30 per minuut), bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 18.00 uur

 

Nieuws

 • In Veghel hangt nu een 'Ina Adema AED'

  VEGHEL - De nieuwste AED van Veghel is er eentje met een naam. De 'Ina Adema AED', zaterdag onthuld door Adema zelf, is naast een hulpapparaat ook een eerbetoon aan de inzet van de oud-burgemeester voor de stichting Veghel HartSave. Ina...

 • Heartsafe Oisterwijk vanaf nu herkenbaar aan jasjes

  Waar in het begin de hulpdiensten nog weleens vergaten dat de vrijwillige burgerhulpverleners een zeer zinvolle bijdrage leveren door alvast te gaan reanimeren en zelfs een AED in te zetten, worden de vrijwilligers de laatste jaren bijzonder...