Ervaringsverhalen

Wanneer je bij een reanimatie aanwezig bent (geweest) kan het zijn dat dit een enorme impact op je heeft. Als vrijwilliger is het prettig om je verhaal te kunnen delen of erkenning te vinden in het verhaal van een ander. Hieronder lees je de ervaringsverhalen van betrokkenen welke zijn gepubliceerd in de nieuwsbrieven.

Dankbaar dat ik dit mag doen... maart 2017

Mijn eerste oproep... maart 2017

Stilletjes denk ik... ik mocht een leven redden - 30 november 2016

Veel hulp ter plaatse - 6 november 2016

Wakker geschrokken - 6 september 2016

Kijken bij de ondergaande zon - 1 juni 2016

Tweede pinksterdag - 25 mei 2016

Eerst iemand reanimeren, dan zelf gereanimeerd worden... - 15 december 2015

Politieagent komt thuis van zijn dienst, en krijgt een oproep om als burger te gaan assisteren - Nieuwsbrief 16, februari 2014

Op de automatische piloot - Nieuwsbrief 15, januari 2014

Zelf een hartstilstand, opgeknapt, haar eerste oproep - Nieuwsbrief 14, december 2013

Hemelvaartsdag 7.03 uur - Nieuwsbrief 13, november 2013

Een mooie dag... - Nieuwsbrief 12, oktober 2013

Zondag voor kermis; een hele bijzondere dag - Nieuwsbrief 11, september 2013

Kindreanimatie - Nieuwsbrief 10, augustus 2013

Buurvrouw had net cursus gevolgd... - Nieuwsbrief 9, juli 2013

Mijn eerste reanimatie... - Nieuwsbrief 5, februari 2013

Ervaringsverhalen worden voor publicatie beoordeeld en geanonimiseerd maar verder niet geredigeerd door de redactie van de nieuwsbrief. Verhalen zijn een persoonlijke herinnering van een belevenis van de auteur en door de betrokkene zelf geschreven.
Bij de redactie zijn persoonsgegevens van de auteur bekend. Zij gaat vertrouwelijk om met de verstrekte gegevens. Het publiceren of hergebruiken van het materiaal is alleen na toestemming van de auteur geoorloofd. (aanvraag via
info@hartslagnu.nl ).
Ben je van mening dat een passage in een verhaal jouw (privacy)belangen schaadt of inbreuk maakt op jouw rechten, dan kun je dit aan de redactie laten weten.

 
Wil jij ook je verhaal delen met andere vrijwilligers? Stuur ons dan een e-mail. Wij publiceren regelmatig een ervaringsverhaal op de website en/of social media.
 
aanmelden.jpg
Vast alarmeringsnummer:
(waarmee de oproepen worden verzonden)

+31642500349
websitevragen.png

101.750 (15-03-2017)

Aantal geregistreerde en oproepbare burgerhulpverleners.

(geregistreerde en oproepbare AED's:  9.109 )



Volg ons op: