App

Voor een goede werking van de HartslagNu app zijn de volgende telefoon-instellingen van belang:

  • de GPS/locatievoorzieningen staat altijd aan op de meest nauwkeurige stand

  • internet/WI-FI staat altijd aan

  • de app heeft toegang tot de GPS/locatievoorzieningen

  • de telefooninstelling accubesparing staat uit

  • App-optimalisatie of een soortgelijke app staat voor de HartslagNu app uit

  • de app mag pushnotificaties ontvangen 

  • het mediageluid staat aan. Als het toestel op de stille stand staat, zal het geluid van de app hier niet doorheen breken.

  • iOS app: de HartslagNu app mag niet worden weggeswipet


Hebt u een Samsung of One Plus toestel, dan is het mogelijk dat een app op uw toestel staat die apps afsluit als deze enkele dagen niet zjin gebruikt. Klik op de volgende link om de app uit te zetten voor de HartslagNu app: http://www.hartslagnu.nl/nieuws/192/samsung-en-app-hartslagnu.html

Tip: U kunt het telefoonnummer van waaruit wij alarmeren in uw telefoon opslaan als contact en prioriteit/favoriet. Het is dan mogelijk om alleen de meldingen van prioriteitscontacten door te laten. U kunt bij dat contact een aparte beltoon instellen. Hoe dat bij uw telefoon werkt kunt u het beste nakijken in de handleiding.
Het telefoonnummer van waaruit wij alarmeren is: +31642500349Vanaf dinsdag 20 oktober 2015 is de HartslagNu App beschikbaar gekomen voor alle burgerhulpverleners in Nederland die in het bezit zijn van een smartphone.
Met behulp van de HartslagNu App worden burgerhulpverleners gealarmeerd die daadwerkelijk in de buurt van het slachtoffer zijn en binnen 6 minuten ter plaatse kunnen zijn. Verder houdt de App rekening met de infrastructuur, zoals wegen, rivieren en bruggen.
 
De App gebruikt de locatie informatie van de smartphone om de huidige locatie te bepalen. Bij een oproep wordt een Sms-bericht en een pushbericht (bericht via de App) verzonden (beide vanuit de 'huidige locatie'. Dit vergroot de kans dat de oproep meteen wordt ontvangen en direct gehoor kan worden gegeven aan de oproep.
De App is te vinden in de Apple store en de Google Play Store onder de naam - hartslagnu -. 

Naast alarmering via de App blijft alarmering via een Sms-bericht bestaan. Als u de App uitzet of niet gebruikt (niet verwijderen, eerst uitloggen!) wordt u op dat moment gealarmeerd via een Sms-bericht op basis van het opgegeven adres (of adressen). 

Note: Er wordt gevraagd om 'locatievoorziening' op uw smartphone op 'altijd' in te stellen voor de App. De App gebruikt niet continu uw GPS, maar deze dient wel altijd aan te staan. Het batterij verbruik is minimaal. 

aanmelden.jpg
Vast alarmeringsnummer:
(waarmee de oproepen worden verzonden)

+31642500349
websitevragen.png

114.706 (01-05-2018)

Aantal geregistreerde en oproepbare burgerhulpverleners.

 

Geregistreerde en oproepbare AED's:  10.724

 Volg ons op: